Υπηρεσίες
8.png

Service

Η Σταμπολίδης Α.Ε. ξεκίνησε πριν από 9 έτη με κέντρο τον Άλιμο και πλέον αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου. Ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντάξιες της κορυφαίας ποιότητας της Mercedes-Benz.

Πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, ενισχύοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που βασίζεται στην αξιοπιστία και τη συνέπεια. Επίσης, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα, η τεχνογνωσία καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσθέτει αξία στις υπηρεσίες μας και ασφάλεια στους πελάτες μας.

> Κλείστε ραντεβού
Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ

Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ

Η Σταμπολίδης ΑΕ έχει στην διάθεσή της δύο αποθήκες ανταλλακτικών με περισσότερους από 10.000 ενεργούς κωδικούς για την άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έχουμε στη διάθεσή σας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes Benz για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα καθώς και για Smart, τα οποία καλύπτονται από εγγύηση δύο χρόνων.

Επιλέγοντας ένα αυτοκίνητο Mercedes-Benz, επιλέγετε ταυτόχρονα ποιότητα και ασφάλεια, αξιοπιστία και αισθητική. Για τους ίδιους λόγους μπορείτε να εμπιστεύεστε και τα γνήσια αξεσουάρ Mercedes- Benz. Από ένα σύστημα hands-free έως ένα σύστημα μεταφοράς αποσκευών, κάθε προϊόν σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας.

24h Mobilo

24h Mobilo

Με την αγορά μιας Mercedes Benz, αποκτάτε δωρεάν και το πρωτοποριακό πρόγραμμα κινητικότητας Mobilo με διάρκεια 30 ετών που εξασφαλίζει την κινητικότητά σας σε περίπτωση μηχανικής βλάβης.

Το πρόγραμμα κινητικότητας Mobilo ισχύει για τα καινούρια οχήματα αρχικά για 4 έτη και στη συνέχεια ανανεώνεται έως και για μέγιστη διάρκεια 30 ετών. Η ανανέωση ενεργοποιείται με κάθε Service που πραγματοποιείται από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Mercedes-Benz και ισχύει μέχρι το επόμενο Service, για μέγιστο διάστημα ενός έτους.

> Κλείστε ραντεβού
Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξυπηρέτηση Πελατών

Έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών φροντίζει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση κάθε πιθανού προβλήματος που ενδέχεται να προκύψει.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9911551

e-mail : [email protected]

Εξουσιοδοτημένο Service Mercedes-Benz

Αυστηρές προδιαγραφές
Mercedes-Benz.

> Εξερευνήστε το συνεργείο μας

Αυστηρές προδιαγραφές
Mercedes-Benz.

> Εξερευνήστε το συνεργείο μας